Advies en begeleiding bij het verduurzamen van uw woning

Warmtescan

Met behulp van infrarood warmtebeelden kunt u visueel inzicht krijgen in het warmteverlies door de buitenschil van uw woning. Mogelijk vanaf buitenzijde en ook ter aanvulling vanaf de binnenzijde. Verwerkt in een rapportage. Ook mogelijk in combinatie met een isolatie advies of duurzaam woonadvies.

Isolatie advies

Keukentafelgesprek en rondgang door uw woning, waarin o.m. de bouwaard, de isolatiekwaliteit van de buitenschil van uw woning en mogelijke isolatieverbeteringen worden besproken. Inclusief rapportage en advies. Tevens mogelijk online. Uit te breiden met thermografische warmtebeelden.

Duurzaam woon advies

Keukentafelgesprek en rondgang door uw woning, waarin naast de bouwaard, de isolatiekwaliteit van de buitenschil uw woning en mogelijke isolatieverbeteringen, ook dieper ingegaan wordt op het wooncomfort en uw energie-ambities om bijvoorbeeld van het gas af te gaan. Inclusief rapportage en advies. Tevens mogelijk online. Uit te breiden met thermografische warmtebeelden.

Over Van meel duurzaam wonen

Ik ben Remy van Meel. In 2020 gestart met Van Meel Duurzaam Wonen. Bouwkunde afgestudeerd aan HTS Utrecht, richting duurzame stedenbouwkunde en bouwfysica.  Affiniteit met duurzaamheid. Werkervaring opgedaan bij een aannemer als kopersbegeleider en in de advieswereld met vastgoedonderhoud bij gemeentes en woningbouwverenigingen en gebruik van publieke ruimtes door voetgangers. Laatste jaren eigen woningen verduurzaamd en deze expertise uitgebouwd om in te zetten om woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun woning en een bijdrage te leveren aan een volhoudbare wereld. 

Remy van Meel
Adviseur Duurzaam Wonen

Ervaringen

volgtAmsterdam Fotografie Webdesign Film
naam
datum
volgtnaam
datum

Klanten voor wie we werken