Advies en begeleiding bij het verduurzamen van uw woning

→ Energieverspilling tegengaan en verminderen van uw energieverbruik? 

→ Slim investeren in uw huis en uw maandelijkse woonkosten reduceren?

→ Uw voetafdruk verkleinen met een lagere CO2 uitstoot?

→ Comfortklachten?  Last van tocht of een koude vloer?  

→ Duurzaamheidsdoelstellingen? Of tijd voor duurzaam onderhoud? 

→ Ontbreekt het overzicht en geen idee waar te beginnen?

Bij Van Meel Duurzaam Wonen bent u dan zeker aan het juiste adres. Ik adviseer en begeleid u graag om inzicht en overzicht te krijgen in uw huidige woonsituatie, een plan op te stellen voor de toekomst en stap voor stap uw duurzaamheidsambities te behalen.

Remy van Meel 

Adviseur Duurzaam Wonen 

Ervaringen

Via KNIJ op het spoor gekomen van Remy van Meel en door hem een warmtescan en isolatieadvies laten uitvoeren en opstellen. We zijn zeer te spreken over de grondige aanpak en uitvoerige rapportage. Dit geeft ons veel meer inzicht in de toestand van onze eigen woning en kunnen zo een verantwoorde keuze maken welke maatregelen wij willen nemen. Mede door zijn advies komen wij toch tot andere inzichten dan die wij eerst hadden; met als resultaat, dat we met een kleiner budget een betere opbrengst kunnen realiseren bij een groter comfort. Remy van Meel heeft veel kennis en ook het vermogen, dat op een plezierige en duidelijke manier over te dragen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen en hebben ook al de eerste maatregelen in gang gezet.
Fam. Schulte, IJsselstein.
22 januari 2021
N.a.v. de Nieuwsbrief van Klimaat Neutraal IJsselstein i.v.m. het laten maken van een warmtescan van mijn huis, leek me dat interessant en nuttig. Ik ben nooit zo snel met actie ondernemen, maar mijn buurman gelukkig wel. Dus enige tijd later, toen ik langs liep, stond de heer Remy van Meel van Van Meel Duurzaam Wonen met de warmtescan beelden te maken van het huis van mijn buurman. Ik vertelde ook zeer geïnteresseerd te zijn in een warmtescan van mijn huis en dat bleek gelukkig dezelfde dag nog te kunnen gebeuren. De heer Van Meel legt alles goed uit, neemt de tijd, is enthousiast en komt zeer gemotiveerd en met kennis van zaken over. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk. De rapportage van de Warmtescan is duidelijk en overzichtelijk, ik zal hem daarom zeker bij iedereen aanbevelen. Inmiddels heb ik contact opgenomen met de timmerman i.v.m. het afstellen van de voordeur en aanbrengen van tochtstrippen. Tevens neem ik de andere adviezen ter harte, zoals b.v. HR++ glas i.p.v. het huidige enkel glas van de kiepraampjes.
Mevr. Kiewiet-van de Peppel, IJsselstein
27 december 2020
Dit is onze eerste ervaring met Remy. Wij hadden een KNIJ warmtescan aangevraagd i.v.m. de subsidie mogelijkheid in IJsselstein. Het doel was om inzichtelijk te maken waar we nu qua isolatie nog iets konden verbeteren, of wat aandacht behoefde en mogelijk een bevestiging van zaken die we al vermoedden (meten is weten). Wat ons opviel: Remy is bevlogen; toegankelijk; professioneel; heeft kennis van zaken; is stipt; vriendelijk in de omgang; is flexibel (buurvrouw wilde ook een scan, en zo geschiedde…niet gepland, maar toch meteen gedaan; zegt wat hij doet en doet wat hij zegt; is betrouwbaar/geloofwaardig; en denkt mee. Kortom; wij waren blij met zijn komst en rapport wat daaruit voortvloeide. Hier kunnen wij zeker wat mee om e.e.a. aan te pakken. Laag fruit is de makkelijkste besparing! Hartelijk dank, en wellicht tot een volgende keer!
Fam. Wijnhoven, IJsselstein
12 december 2020

opdrachtgevers