Energieadvies, energielabel, warmtescan, trajectbegeleiding

→ Inzicht in huidige woning met energielabel of warmtescan

→ Helderheid voor de toekomst met energie advies of begeleiding

→ Energieverbruik, woonlasten en CO2 uitstoot verminderen

→ Comfort en binnenklimaat  verbeteren

→ Woningwaarde verhogen

Op zoek naar Inzicht in uw huidige woning met een energielabel of een warmtescan? Of juist een energieadvies of offerte-/ uitvoerings-/ subsidiebegeleiding om stappen te maken naar een duurzame woontoekomst? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Remy van Meel 

Adviseur Duurzaam Wonen 


– Tarieven zijn inclusief 21 % BTW

– Voorrijdkosten:

  • Gemeente Utrecht: inclusief
  • Tot 50 km totale reisafstand vanaf Utrecht = € 25,-
  • > 50km totale reisafstand = €0,50 /km

– Energieadvies + warmtescans:

  • Gemeente Utrecht. woningen <175 m2 zoals genoemd
  • Woningen > 175 m2 en buiten gem. Utrecht op aanvraag

-Combinatiekorting van € 25,- mogelijk bij combineren woningopname energieadvies en warmtescan tijdens één afspraak

-Trajectbegeleiding op uurtarief: €95,-/ uur 

ervaringen

Professioneel en Senior niveau bouwkundig advies t.b.v. duurzaamheid en energie. Danku!
Pieter, Utrecht
februari 2023
Vriendelijk en kundig advies. De warmtescan geeft een mooi feitenbeeld als basis voor gerichte isolatiemaatregelen.
warmtescan 3
Kuiperi, Maarssen
december 2022
Ik ben heel tevreden over hoe Remy de energielabel opdracht heeft uitgevoerd. Hij is helder in communicatie, spreekt verwachtingen uit en is snel in het maken van een afspraak en het afhandelen van het rapport.
Anoniem, Utrecht
februari 2022
We zijn door Remy erg goed voorgelicht over de mogelijkheden van het duurzamer maken van onze woning, de mogelijkheden voor subsidie en de toekomstige duurzaamheidsplannen van de gemeente. Door de grondige inspectie op waar we energie verliezen hebben wij een goed beeld van welke activiteiten we gaan ondernemen, om ons huis te verbeteren. zijn aanpak is grondig, zijn persoon heel vriendelijk en toegankelijk. We zijn erg blij met zin advies.
Derwort, Utrecht
januari 2022
Van Meel Duurzaam Wonen, Remy is flexibel in plannen afspraak en denkt mee om het passend te maken voor in mijn geval het maken van een afspraak voor het bepalen van het energielabel (2-1 kap, 2003). Op basis van de benodigde kennis over een breed bouwkundig gebied, de vereiste gecertificeerde opleiding en de hoeveelheid werkzaamheden zijn de kosten zeker fair. Prettig in de omvang en snel in de uitvoering. Voor een gerelateerd onderwerp zal ik zeker opnieuw contact zoeken.
Marcel, Maarssen
januari 2022
Hartelijk dank voor de adviezen. Wij gaan hier mee aan de slag. De rapportage is duidelijk en wordt nog tastbaarder door de verhelderende foto's.
warmtescan 1
Mevr. Tronchet
31 januari 2021
N.a.v. de Nieuwsbrief van Klimaat Neutraal IJsselstein i.v.m. het laten maken van een warmtescan van mijn huis, leek me dat interessant en nuttig. Ik ben nooit zo snel met actie ondernemen, maar mijn buurman gelukkig wel. Dus enige tijd later, toen ik langs liep, stond de heer Remy van Meel van Van Meel Duurzaam Wonen met de warmtescan beelden te maken van het huis van mijn buurman. Ik vertelde ook zeer geïnteresseerd te zijn in een warmtescan van mijn huis en dat bleek gelukkig dezelfde dag nog te kunnen gebeuren. De heer Van Meel legt alles goed uit, neemt de tijd, is enthousiast en komt zeer gemotiveerd en met kennis van zaken over. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk. De rapportage van de Warmtescan is duidelijk en overzichtelijk, ik zal hem daarom zeker bij iedereen aanbevelen. Inmiddels heb ik contact opgenomen met de timmerman i.v.m. het afstellen van de voordeur en aanbrengen van tochtstrippen. Tevens neem ik de andere adviezen ter harte, zoals b.v. HR++ glas i.p.v. het huidige enkel glas van de kiepraampjes.
warmtescan 3
Mevr. Kiewiet-van de Peppel, IJsselstein
27 december 2020
Dit is onze eerste ervaring met Remy. Wij hadden een KNIJ warmtescan aangevraagd i.v.m. de subsidie mogelijkheid in IJsselstein. Het doel was om inzichtelijk te maken waar we nu qua isolatie nog iets konden verbeteren, of wat aandacht behoefde en mogelijk een bevestiging van zaken die we al vermoedden (meten is weten). Wat ons opviel: Remy is bevlogen; toegankelijk; professioneel; heeft kennis van zaken; is stipt; vriendelijk in de omgang; is flexibel (buurvrouw wilde ook een scan, en zo geschiedde…niet gepland, maar toch meteen gedaan; zegt wat hij doet en doet wat hij zegt; is betrouwbaar/geloofwaardig; en denkt mee. Kortom; wij waren blij met zijn komst en rapport wat daaruit voortvloeide. Hier kunnen wij zeker wat mee om e.e.a. aan te pakken. Laag fruit is de makkelijkste besparing! Hartelijk dank, en wellicht tot een volgende keer!
warmtescan 4
Fam. Wijnhoven, IJsselstein
12 december 2020
Remy heeft ons super geholpen met het vaststellen van ons energielabel. Hij duikt echt helemaal in de gegevens van je huis en de specificaties van bepaalde materialen, onderdelen of systemen en maakt het de investering helemaal waard. Niet onbelangrijk is dat hij gewoon een heel vriendelijk persoon is die je graag in je huis ontvangt. Als je een energielabel wilt laten opstellen, ga dan niet voor de goedkoopste optie die je online vindt maar die gewoon op basis van het bouwjaar van je huis snel iets opstelt. Ga voor mensen zoals Remy die hart voor de zaak hebben, er passie voor voelen en een extra stap voor je willen zetten. De meerinvestering is het dubbel en dwars waard!
Mark, Zeist
mei 2023
Remy is een zeer prettige adviseur die de tijd voor je neemt om je bij te staan in je zoektocht van verduurzaming van je woning. Er zijn zoveel opties en hij weet er veel van en kan je aan de hand van je eigen (toekomst)wensen helpen met het maken van keuzes voor de spouwmuur isolatie of elke andere vorm van verduurzaming.
Amsterdam Fotografie Webdesign Film
Jannes, Amersfoort
maart 2023
Was een erg prettige ervaring met Remy voor de aanvraag van een energielabel met -rapport voor de verkoop van ons huis, kon ons ook goed adviseren over subsidiemogelijkheden van Utrecht. Interacties waren erg vriendelijk en Remy kwam kundig en geïnteresseerd over. Werkte veel mee met onze verkoopplanning en gaf advies of een beter energielabel mogelijk was met laagdrempelige maatregel.
Ronald, Utrecht
februari 2023
Remy heeft een uitgebreide warmtescan uitgevoerd bij onze woning, inclusief infraroodbeelden en een energie-adviesgesprek. Remy is erg vriendelijk en enthousiast en heeft duidelijk kennis van zaken. Een verbeterpuntje zou zijn om de indeling van het adviesrapport iets helderder te maken. Alle adviezen staan er echter wel in, dus daarmee is het rapport wel erg volledig. Hij neemt heel erg de tijd voor je dus ik zou hem zeker aanraden!
warmtescan 2
Pim, IJsselstein
december 2022
Remy is een doorzetter en precies, want ondanks dat bij de opname van het huis nog niet alle klaar was, is hij blijven rekenen en met de laatste gegevens heeft hij een mooi A label weten te realiseren. Remy dankjewel.
Barnevelder, Utrecht
juli 2022
Bij onze zoektocht door een woud van adviseurs kwamen wij bij Van Meel Duurzaam Wonen terecht. De website deed vermoeden dat hier een adviseur zijn diensten aanbood met een scherp oog voor de wensen van de klant. Wij werden vanaf het eerste contact aangenaam verrast en dat is bij de uitvoering van de opdracht niet verdwenen. Remy van Meel is kundig, accuraat en betrokken. Wij hebben hem ingezet om het energielabel van onze woning te bepalen, een warmtescan binnen en buiten uit te voeren én een duurzaamheidsadvies op te stellen. Met zijn heldere rapporten en adviezen zijn wij enorm geholpen. De verduurzaming van onze woning kunnen wij nu heel doeltreffend en stapsgewijze aanpakken. Fam. van Straalen - Den Dolder
warmtescan 16
Van Straalen, Utrecht
februari 2022
De heer van Meel heeft op een zeer deskundige (en vriendelijke) manier een warmtescan van ons huis gemaakt. Tijdens de scan werden we volop betrokken bij de metingen en de mogelijke gevolgtrekkingen . Tevens heeft hij in het evaluatiegesprek enkele zinvolle aanbevelingen gedaan. Wij zijn derhalve zeer tevreden over de scan en de manier waarop deze is gedaan.
warmtescan 1
Van Klingeren, Breukelen
december 2021
Via KNIJ op het spoor gekomen van Remy van Meel en door hem een warmtescan en isolatieadvies laten uitvoeren en opstellen. We zijn zeer te spreken over de grondige aanpak en uitvoerige rapportage. Dit geeft ons veel meer inzicht in de toestand van onze eigen woning en kunnen zo een verantwoorde keuze maken welke maatregelen wij willen nemen. Mede door zijn advies komen wij toch tot andere inzichten dan die wij eerst hadden; met als resultaat, dat we met een kleiner budget een betere opbrengst kunnen realiseren bij een groter comfort. Remy van Meel heeft veel kennis en ook het vermogen, dat op een plezierige en duidelijke manier over te dragen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen en hebben ook al de eerste maatregelen in gang gezet.
warmtescan 2
Fam. Schulte, IJsselstein.
22 januari 2021

Partners / opdrachtgevers